lauantai 29. lokakuuta 2011

Jupu: Koirapuistojen nainen

Koiria, tapahtumia, koiria sekä lyhyempiä ja pidempiä sarjakuvastrippejä. Jupu on vaihtanut toisessa sarjakuva-albumissaan baarit koirapuistoihin, sopivissa määrin. Tekijä Johanna Tolosen elämästä innoituksensa saaneet stripit muuttuvat hänen elämänsä mukana, mutta mukana säilyy aina Jupun omintakeinen huumori.

Useat stripit ovat tuttuja Jupun sarjakuvablogista, mutta uusia löytyy ilahduttavan paljon. Lukukokemusta voisi kuvata sanalla epätasainen: koska osa stripeistä oli blogin kautta jo tuttuja, luin suosikkejani suuremmalla antaumuksella kuin niitä jotka eivät olleet niin suosikkeja (en pidä ensimmäisestä stripistä jostain syystä lainkaan). Itselle täysin uusissa pätkissä taas oli uuden lukemisen innostus mukana. Koska tutut ja uudet sarjakuvat vaihtelivat, vaihteli myös innostus ja kiinnostus ensimmäisellä lukukerralla. Itselleni hieman hitaan alun (alussa jo lukemiani strippejä) jälkeen kirja pääsi vauhtiin ja iski kuin kesken juoksun jalkaasi törmännyt ranskanbulldoggi.

Työpaikan saamisen kunniaksi mieheltäni saamani Koirapuistojen nainen asettuu kirjahyllyyni Baarien naisen kanssa seläkkäin viettämään laatuaikaa, kunnes se uudelleen luetaan.Tämä sarjakuva sisältää:

-          - Hauskannimisiä eläimiä tursuavat nurkat.
-          - Turbonaattori-koiratienraivaajan.
-          - Tarinoita lasten opettamisen vaikeudesta ;)


Sammakko: Jupu

Jupun sarjakuvablogi: Linkki. 

Jupu: Koirapuistojen nainen. Sammakko. 2011. 96 sivua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti