tiistai 18. lokakuuta 2011

Blogistani löytyy ainetta, olemusta, sisältöä, ydintä.


Sain tämän tunnustuksen LauraltaKirjahiireltä ja Zephyriltä. Kiitos! Tunnustus on tullut ja raivannut tietään läpi kirjablogistanian vauhdilla. Haastankin kahdeksan ensimmäistä lukijaa joilla tätä tunnustusta ei vielä ole, kertomaan kahdeksan satunnaista itsestään. Ja koska arvaan teidän blogienne olevan täytetty aineella (=substance), saatte myös tunnustuksen minulta.


Muistakaa ilmiantaa itsenne kommenttiboksiini, jotta tiedän kun kahdeksan on tullut täyteen :)

Kahdeksan Maisien elämään liittyvää satunnaista paljastusta:

1. Lapsena kuuluin hetken kirjakerhoon, mikä oli mahtavaa. Tätä kautta saatu Aasi ja Morso –kirja oransseine kansineen teki minuun syvän vaikutuksen. Tarinan kulkua en enää muista, mutta kansikuva oli heti tuttu.
 
 2. Suosikki-sivujuoneni Tarussa Sormusten Herrasta on Eowynin ja Faramirin tarina, joka suureksi riemukseni myös kuvattiin ja julkaistiin Kuninkaan paluun laajennetussa versiossa.

3.Tiedän mitä tarkoittaa transitoliikenne, ja mitä ovat yhdistetyt kuljetukset.

4. Minulla on vaaleansininen Jumpin http://juulia-inorout.blogspot.com/2011/01/in-or-out-jumpin.html. Kotona on talvisin kylmä, ja villasukilla sekä kaulaliinalla vahvistettuna kokovartalohaalarin sisään ei pääse kylmää mistään raosta. Lisäksi voisi toivoa vain peräluukkua…

5. Huomasin kahden ensimmäisen viisaudenhampaan puhkeamisen 12-vuotispäivänäni pyöräillessäni kaupasta kotiin herkkuja ostamasta. Tunsin itseni silloin vanhaksi ja viisaaksi.

6. Sain valmistujaislahjakseni rannekellon, jota olen käyttänyt tauotta arkipäivisin sen jälkeen. Luovuin rannekellosta lukioikäisenä, mutta nyt en osaisi enää elää ilman kelloani.

7. Osaan nykyään uida rintauintia oikeaoppisesti. Hienostorouvasta (=rintauintia pää vedenpinnan päällä) poisoppimiseen tarvittiin kolme asiaa: 1. Uimalasit 2. Uimahattu 3. Tekniikkaopetusta.

8. Ymmärsin neonväristen korostustussien mahtavuuden yliopistossa. Rakkaus niihin jatkuu edelleen.

Aluksi ajattelin tehdä kaikki paljastukset kirjoihin liittyvistä asioista, mutta kuinka satunnaista se olisi. Säästän osan niistä siis myöhemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti